Op zoek naar een origineel geschenk? Geef eens een waardebon van Decant fotografie cadeau...

Je kan onze cadeaubon gebruiken voor het aankopen van wanddecoratie, andere fotoproducten, of voor een fotoshoot.

 

Wil je iemand helemáál verwennen en een onvergetelijk moment bezorgen? Geef haar of hem een heuse fotoshoot cadeau... Succes verzekerd! 

 

standaard fotoshoot

€ 249,00
GRATIS verzending

standaard fotoshoot

€ 249,00
GRATIS verzending

 

 

 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele onbeschadigde staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@decantfotografie.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die u op bestelling (naast onze voorraad) koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.